Doe-het-zelf

Seizoenartikelen

Ieder seizoen vraagt een andere aanpak en een aangepast product.
’t Stockske staat niet stil en evolueert mee met de jaargetijden. In de winter
kunt u, bijvoorbeeld, de koude buitenshuis houden met onze elektrische
of petroleumkacheltjes en bieden wij u een ruime keuze winterkledij aan. In de zomer leveren wij onder meer zwembaden, muggendeuren en tuinmeubelen aan waardoor u ten volle kan genieten van een welverdiende vakantie. Bij het vallen van de bladeren kunt u in de herfst bladblazers en kettingzagen verkrijgen, en in de lente kunt u de winter wegspoelen met een aangepast gamma reinigingsproducten.

Machines Het machineaanbod van ’t Stockske is zeer breed. Iedereen kan bij ons terecht voor talloze handgereedschappen of stationaire apparaten zoals zaagtafels. Enkele vooraanstaande merken die we aanbieden zijn Metabo, Black&Decker, Tooland, Veba, Airpress en Rocafix. Ons assortiment omvat ook andere machines zoals grasmaaiers, compressoren, pompen,… en een grote verzameling van praktisch toebehoren zoals zaagolie, schuurpapier, verlengsnoeren van verschillende afmetingen,… Hierdoor zorgt ’t Stockske ervoor dat een machine ook na de aankoop steeds operationeel blijft.

Huishoud & interieur Huishoud & Interieur omvat een compleet gamma voor alles wat met huishoudelijk werk en de organisatie van het interieur te maken heeft. Om af te rekenen met stof en vuil kunt u bij ons terecht voor allerlei huishoudelijke artikelen. Een rustgevend interieur vraagt hiernaast ook om een goed overzicht en de mogelijkheid om alles netjes op te bergen. Daarom vindt u bij ons ook nuttige artikelen als stapelbakjes, opbergboxen, krattenrekken, …

Drogisterij,lijmen &siliconen ‘Drogisterij, lijmen en siliconen’. ’t Stockske combineert in deze drie verschillende productgroepen een grondige marktkennis met een compleet assortiment van degelijke en vooraanstaande merken. In onze drogisterij vindt u onderhoudsmiddelen voor lichte en zware karweien, onze lijmen lenen zich voor allerlei mogelijke toepassingen en materialen. Wilt u de isolatie in uw woonst verhogen of bepaalde creaties beter afdichten? Dan kunnen wij u een ruim aanbod van siliconenproducten, voegkitten en andere aanbieden.

Sanitair Wilt u uw badkamer herstellen, (her)inrichten of uitbreiden? ’t Stockske is ook hier de partner die van alle markten thuis is. Voor badkamerinrichting bieden wij u verschillende gebruiksvriendelijke ligbaden en douches aan, met bijpassend badkamermeubilair. Hiernaast vindt u ook totale badkamerconcepten in verschillende sferen, waarbinnen alle componenten van kraanwerk tot meubilair perfect met elkaar harmoniëren. Kleinere ingrepen in de huidige badkamer kunnen natuurlijk ook met afzonderlijk verkrijgbare kranen, douchekoppen, doucheslangen, toiletzitjes, boilers,… Zoekt u iets in het bijzonder, vraag gerust raad aan een van onze medewerkers.

Gereedschappen & ijzerwaren Gereedschappen en ijzerwaren zijn onontbeerlijk voor elke doe-het-zelver. Terwijl de juiste ‘tool’ het verschil maakt tussen een belastend en een aangenaam karwei, zijn de geschikte ijzerwaren essentiële elementen voor elke creatie. Dankzij zijn grondige vakkennis zorgt ’t Stockske ervoor dat elk materiaal beschikbaar is, waardoor de mogelijkheden voor de gedreven klusser onbegrensd zijn. Naast alle mogelijke schroeven, bouten, nagels en beslag, vindt u bij ons een breed gamma van handgereedschappen. Deze kunnen zowel manueel (schroevendraaiers, hamers, tangen,…) als elektrisch bedienbaar (zaagmachines, schuurmachines, schroefboormachines,…) zijn. Vindt u niet meteen wat u zoekt, laat u dan gerust bijstaan door een van onze medewerkers. Zij helpen u met plezier verder.

Tuin De tuin is vaak een verlengstuk van het leven binnenshuis. Het is een plaats waar het aangenaam vertoeven moet zijn, en waar natuurlijke rust centraal staat. Om van uw tuin een echte thuis te maken, levert ’t Stockske al het nodige. Met een uitgebreid gamma tuinmaterialen kunt u het groen bewerken of verzorgen, manueel of met de geschikte machine. Wij bieden u ook alle mogelijke tuinaccessoires aan zoals sproeiers en sprinklers, regentonnen, afschermingen, een stijlvol tuinhuisje, noem maar op. Ons assortiment evolueert mee met de seizoenen, u vindt bij ons dan ook het hele jaar door het geschikte artikel.

Electriciteit & verlichting Verlichting blijft een essentiële bouwsteen van uw woning, zowel binnen als buiten. ’t Stockske bedient u op uw wenken en biedt u sfeervolle verlichting aan. Voor het interieur vindt u bij ons zowel decoratieve sfeerverlichting als functionele totaalverlichting, waarbij de lamparmaturen gaan van tijdloos klassiek tot zeer modern. Verlichting kan uiteraard niet zonder elektriciteit, en daarom kreeg ook dit element een plaats binnen het totale ’t Stockske-assortiment. Alle mogelijke kabels, lamptypes en overige toebehoren zijn aanwezig voor de doe-het-zelver.

Verf & Decoratie ’t Stockske heeft alle troeven in handen om uw woning in een nieuw kleedje te stoppen. Dankzij het ruime aanbod van binnen- en buitenverf, bepaalt u zelf de uitstraling van uw huis. Het is heel eenvoudig: u zorgt voor de uitvoering, wij leveren de tinten. Hebt u een zeer bijzondere kleur in gedachten, dan levert onze mengservice snel en accuraat de gewenste nuance. Om uw interieur vorm te geven, vindt u bij ons ook artikelen zoals behang, optrekgordijntjes… Enkele belangrijke merken binnen dit decoratieaanbod zijn Levis, Sadolin en Polyfilla.

Hout & Bouw Creatief klussen? ’t Stockske maakt het mogelijk. In onze verkooppunten vindt u een brede waaier van ruw of geschaafd hout, dat desgewenst ook op maat kan worden verzaagd. Of u nu buiten een pergola wilt bouwen of binnen wilt overgaan tot de plaatsing van massief parket of legklaar laminaat, wij bieden u het geschikte materiaal én toebehoren om de klus succesvol af te werken. Naast onze houtmaterialen, is ook pvc ruimschoots vertegenwoordigd en kan ook probleemloos met baksteen worden gebouwd. Wij leveren alle benodigdheden zoals betonmolens, kruiwagens, cement, waterdichtingsproducten,… Kortom, alle materialen voor elke creatie.